Tag et privat lån og køb det du ønsker dig

11 oktober 2021 Lotte Hindsberg

advertorial

Et privatlån er et lån, hvor du låner penge i banken til forbrug og til ting, som banken i princippet ikke spørger dig om, hvad du skal bruge pengene til. Som regel vil en almindelig bank spørge dig om, hvad pengene skal bruges til og som regel vil banken også bede dig om at stille sikkerhed.

Det vil en online bank ikke. En online bank vil ikke bede om sikkerhed ved et privatlån og de vil heller ikke spørge dig om hvad pengene skal bruges til. De anbefaler dog at du bruger pengene til det de var tiltænkt til og du ikke klatter pengene op.

Ansøg om et privatlån online

Det er hurtigt og nemt at ansøge om et lån online. Det tager som udgangspunkt kun få minutter at sende en ansøgning af sted og det anbefales at du søger mere end en bank. Det er tid der er givet godt ud. Søg mindst tre forskellige lån. I nogle tilfælde kan du ansøge flere banker ved blot at sende en ansøgning. Interesseret banker vil efterfølgende sende et tilbud. 

Som låneansøger kan du efterfølgende i ro og mag undersøg de forskellige lån og finde det der passer dig bedst. 

Du skal blandt andet undersøge lånenes ÅOP, rentesatsen, om der er et månedligt gebyr og hvad er tilbagebetalingsbetingelserne. Kan du ikke betale lånet tilbage eller koster det mange penge skal du som udgangspunkt takke nej tak til det lån. Det er også vigtigt at være opmærksom på, om der er et månedligt gebyr. Det kan ende med at blive et dyrt lån. 

Husk også at lægge et budget og få et økonomisk overblik. Dermed er du sikker på at du har råd til at tage et nyt lån. Når du lægger dit budget så husk at tage højde for, at der skal være plads til en kop kaffe med vennerne en gang i mellem.

Flere Nyheder