Stærk SEO fra Klikko.dk

29 november 2016 Astrid Pedersen

 

Boost din SEO – ellers kommer du ingen vegen med din webshop!

 

Du har sikkert hørt det mange gange, og efterhånden er det da også et etableret faktum, at SEO ikke er til at komme udenom, når det handler om online markedsføring. SEO står for Search Engine Optimization, hvilket kan oversættes til søgemaskineoptimering på dansk. Kort fortalt går SEO ud på at gøre din side tilgængelig og søgbar for diverse søgemaskiner (for eksempel Google, Yahoo eller Bing) ved at forbedre dens kvalitet.

 

Dette er en todelt proces. Den første del – onsite SEO – er den del, du kan klare selv. Den handler for det første om at tilpasse indholdet på din website eller i din webshop. Alle tekster skal målrettes søgemaskiner – det vil sige, de skal indeholde søgeord modsvarende det produkt eller den ydelse, du gerne vil sælge. Overskrifter skal sende klare signaler, og samtlige tekster – brødtekster såvel som produktbeskrivelser – skal tilpasses, så ingen, hverken søgemaskiner eller potentielle kunder, kan være i tvivl om, hvad det er du sælger. En anden del af onsite SEO går ud på at gøre kundens rejse fra kig til køb så intuitiv og let som muligt. Dette handler dels om selve sidens opbygning – struktur og arkitektur – dels om tydelige CTA’er (Call To Action knapper, for eksempel ”Bestil”) og de rette tags på billeder og links.

 

Den anden del af processen – offsite SEO – vil du typisk skulle bruge et SEO firma til at håndtere, da du sandsynligvis ikke har adgang til det netværk, der skal til for at lave backlinking. Klikko.dk er blandt Danmarks mest velrenommerede SEO bureauer. Med sit omfattende netværk af danske domæner på udelukkende danske IP-adresser, hvorpå der kun findes dansksprogede, SEO-optimerede websites, kan Klikko.dk tilbyde kvalitets-links til dit website. Effekten af god backlinking er ikke til at gå fejl af. Du vil næsten øjeblikkeligt kunne mærke effekten på dit besøgstal, når din website eller webshop stiger i graderne hos Google, og rykker højere op på diverse SERPs (Search Engine Result Pages, søgemaskinernes resultatsider).

 

Det er ved mange undersøgelser bevist, at det er utroligt vigtigt at ligge højt placeret på for eksempel Google, på relevante søgetermer. Hvis du ikke ligger i top 3, er det ikke særlig sandsynligt, at du får kunder via Google – og hvis du ligger lavere end side 1 på de søgeord, du har bestemt dig for, er det faktisk helt usandsynligt, at nogen klikker ind.

 

Lad Klikoo.dk hjælpe dig til en højere placering på Google!

 

Flere Nyheder