Skal du låne til boligindskud?

27 maj 2017 Camilla Skøtt
Skal du låne til boligindskud?

Hvis du, ligesom mig, har brug for et lån til indskud, så kan jeg anbefale dig at kigge på 117banker.com. Jeg har netop modtaget tre tilbud på lån, og både renten og låneforholdene er rigtig gode. Mere om det senere, i første omgang vil jeg forsøge at forklare, hvad boligindskud er, og hvorfor det kan være en god idé at låne til indskuddet.

Hvad er et boligindskud?

Når du skal leje en bolig, så skal du betale indskud. Indskuddets størrelse varierer i forhold til prisen på boligen, men den ligger som regel på et sted, der svarer til 3-6 måneders husleje. Beløbet er en form for forsikring for udlejeren, ligesom en del af beløbet bruges til at istandsætte boligen, når du flytter fra den igen.

Hvis den lejlighed, du er blevet tilbudt, koster 4000 kroner/måned, så løber indskuddet hurtigt op i 24.000 kr. – og det er rigtig mange penge for de fleste. Har du dem ikke stående på din bankkonto, så kan du låne dem.

Hvilke muligheder er der for lån?

Overordnet er der to muligheder for at låne penge til indskud: Du kan enten tale med banken eller låne pengene gennem en online låneudbyder.

Banken vurderer din ansøgning om et lån ud fra din økonomiske situation, og du skal sandsynligvis møde op i banken samt afleverer årsopgørelser, budgetter og diverse papirer.

Låner du online, kan du bruge 117banker.com til at finde de forskellige låneudbydere, der passer til dig, din alder og dit ønskede lånebeløb. Det er hurtigt og let at filtrere låneoversigten, så den er tilpasset dine behov, og når det er gjort, så er det bare at vælge den eller de långivere, der tilbyder det bedste lån.

Når du søger om at låne penge på nettet, så kan det betale sig, at søge om 2-3 lån ad gangen. Du har alligevel papirerne fremme, og det kan være, du får tilbudt et bedre lån end du først troede. Med tre forskellige låneopsætninger kan du også bedre sammenligne, så du er sikker på, at du får det bedst mulige lån til din situation.

Mit lån gik igennem i løbet af natten

Som nævnt i indledningen har jeg netop modtaget tre lånetilbud, og alle låneudbyderne er fundet gennem 117.com. Det var let at overskue de enkelte krav, den årlige omkostning i procent samt mulighederne for løbetid, og så synes jeg, at det er fedt, at man kan se andre kunders vurdering af långiveren allerede inden, man kigger på deres hjemmeside.

117banker.com får i hvert fald mine anbefalinger med på vejen. Held og lykke i jagten på det rette lån til din bolig.

Flere Nyheder