Pas på, hvad du stiller de rengøringsmidler ved siden af

19 maj 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Har du sådan et sted, hvor du stiller dine rengøringsmidler for sig?

Det er som regel ude på badeværelset eller under køkkenvasken, så man både har midlerne tæt på, hvor man skal bruge dem, men så de også er separeret fra de andre genstande i huset, som man ret uheldigt kan komme til at forveksle dem med.

Selvfølgelig er det helt op til en selv, hvis man har et bedre sted, man synes, de rengøringsmidler skal stå, men det er vores klare opfordring, at man skal sørge for at have dem separeret fra de andre ting, man i hjemmet.

Man må gerne have rengøringsmidlerne sammen med andre ting, som man gør rent med, men så heller ikke andet.

rengøringsmidler

Desuden er det en god idé, at man stiller tingene højt oppe, hvor børn og dyr ikke kan få fat i dem, også selvom der er børnesikring på nogle af disse ting.

Rengøringsmidlerne har ikke noget at gøre andre steder

For selvom det kommende kan lyde langt ude, så er det set før, og det kan virkelig få vidtstrakte konsekvenser, hvis det kommer til at ske, og det skal bare ske en enkelt gang, og så er ulykken sket.

Vi taler om, at man for eksempel har travlt med at lave mad, og så rækker man efter olivenolien uden at kigge, men den står sammen med nogle rengøringsartikler, som der både er ætsende, brandfarlige, og som man især ikke skal indtage.

Og så er det lige til at forestille sig, hvor galt det kan gå nu, og det skal simpelthen bare ikke kunne ske, om man udsætter sig selv eller andre for fare af den grund.

Så vi slutter af med at gentage os selv: Se at få de rengøringsmidler skilt ad fra alle andre genstande, så man ikke kommer til at forveksle dem af en uheldig grund.

Flere Nyheder