Oplev Sydafrikas kontraster med Jesper Hannibal

03 maj 2017 Cathrine F.

Sydafrika er – udover at være Afrikas sydligste land – et land fyldt med kontraster. Som rejsende i Sydafrika vil du opleve alt fra billedskøn natur og farverig kultur til moderne storby og fattige kvarterer. Forbered dig på at få udvidet horisonterne, når du tager med på en af Jesper Hannibals arrangerede ture til ‘A world in one country’ – Sydafrika.

Inspiration til mangfoldige oplevelser

På Jesper Hannibals hjemmeside kan du blive klogere på forskellen mellem de 9 provinser, som Sydafrika består af: Western Cape, Eastern Cape, Kwazulu Natal, Mpumalanga, Limpopo, North West Province, Gauteng, Northern Cape og Free State. Vil du oplevede den pulserende hovedstad, finder du Cape Town i Western Cape, hvor der også er en masse naturoplevelser at finde. Oplev vildtreservaterne i Eastern Cape, den verdensberømte Kruger National Park i Mpumalanga, eller de tropiske sandstrande i Kwazulu. Hver provins har sit at byde på, og hos Jesper Hannibal guider de dig til en ferieoplevelse for dig.

Som turist i Sydafrika kan du bl.a. opleve Den Victorianske Havn i Cape Town, Det Gode Håbs Slot, Det Afrikanske Museum, Kirtenbosch Botaniske Have, Taffelbjerget, hulerne i Giants Castle Games Reserve, Royal Natal National Park, Det indiske kvarter, Råfhuset og meget mere. Sydafrika er altså destinationen for dig, der er nysgerrig efter nye oplevelser i byens kulturliv, dramatiske historie og naturens liv og landskaber.

Arrangerede rejser til Sydafrika

Jesper Hannibal har et udvalg af forskellige arrangerede rejser, som sørger for at tage dig med til netop de oplevelser, du vil sætte størst pris på i Sydafrika. Tag 11 dage på kombineret storby- og safaritur; tag 13 dage fra hotel til hotel og oplev en række udvalgte højdepunkter i by og natur; gør en forskel for natur- og dyreliv som rivillig i 6 dage; eller tag på grøn kør-selv ferie med mulighed for hvalsafari, madlavningskurser og uforglemmelige oplevelser.

Læs mere om sydafrika rejser på hjemmesiden.

 

 

Flere Nyheder