Masser af gode råd til bilister om køb, leasing og vedligehold af biler

17 februar 2017 admin

http://lmautoservice.dk/ er en blog for dig, som søger gode råd om biler, hvad enten det er køb/salg, leasing, reparationer eller vedligeholdelse, det handler om. Der er mange penge at spare, når du vælger det rigtige billån, og det er godt at vide, hvilke overvejelser man bør gøre sig, når man skal lån til en bil. Eksempelvis er det en fordel at kunne lægge en udbetaling, så du ikke skal låne hele beløbet til bilen, og du skal også overveje, hvor mange penge du ønsker at låne til en bil, da du kommer til at afdrage på lånet i lang tid – typisk i 3-8 år. Når du køber en ny eller brugt bil, er det vigtigt med en vellykket bilhandel, hvor både køber og sælger er tilfredse med prisen, og du vil som regel kunne få et prisnedslag.

Vil du eje eller leje en bil?

Fordelen ved at eje en bil er, at det giver en stor frihed og fleksibilitet, at du uanset vejret kan sætte dig ind i din bil og køre af sted. Alligevel vælger et stigende antal bilister at leje i stedet for at eje. Fordelene ved leasing er, at du betaler et fast beløb om måneden for at leje bilen, og du slipper for udgifter til reparationer og værditab. Du skal dog stadig betale forsikringer og benzin. Ejer du et firma og leaser en firmabil, kan du trække udgifterne fra i skat.

Forlæng bilens levetid med god vedligeholdelse

Som bilejer vil du uundgåeligt løbe ind i, at bilen på et tidspunkt skal til reparation. Du kan dog forebygge dyre reparationer ved at sørge for, at bilen kommer til serviceeftersyn. Du kan indgå en serviceaftale med et autoriseret værksted i nærheden af, hvor du bor, og så kan du få bilen tjekket efter behov. Du kan også selv stå for småreparationer samt udskiftning af dæk og olieskift – så sparer du værkstedsregningen. Af hensyn til din og andre trafikanters sikkerhed er det også meget vigtigt, at bilen fungerer, som den skal, og at eksempelvis forlygten ikke virker, eller at bremserne ikke virker ordentligt. Der skal også skiftes mellem sommerdæk og vinterdæk hvert halve år, så du altid kører rundt i en bil, der står godt fast på vejene. Du skal med jævne mellemrum huske at rengøre og vaske din bil, og her kan det anbefales at vælge gode kvalitetsprodukter til vask og polering. Med korrekt vedligeholdelse kan du forlænge bilens levetid med mange år, og det giver også en langt større køreglæde, når du har en bil, som er ren og velholdt.

Flere Nyheder