Love Lingeri – lækkert lingeri online

08 januar 2021 Astrid Pedersen

Drømmer du om at kunne føle dig fræk og forførende uden nødvendigvis at være udfordrende i din påklædning? Så kan du med fordel prøve med lingeri inden under dit tøj. Med lingeri vil du kunne give en eventuel partner noget at se frem til – og selv komme til at føle dig ekstra hot.

Hvad er lingeri?

Lingeri er en fælles betegnelse for alt hvad man kalder frækt undertøj samt en række andre beklædnings genstande og accessories. Klassisk lingeri indbefatter trusser og BHer med flotte detaljer i et frækt og forførende design. Hvor det undertøj, vi går i til hverdag, som oftest har karakter af at være praktisk og for eksempel kan tåle vask ved høje temperaturer, er lingeri anderledes delikat af natur.

Lingeri er typisk fremstillet af lette og luftige materialer så som silke, satin, nylon eller blonde – og gerne i kombination. Lingeri trusser vil ofte være en del mindre og tyndere end hverdags trusser, og forsynet med flere detaljer så som for eksempel sløjfer, lacings og masser af blonde stof. Det samme gælder for BHer i lingeri afdelingen. Populært sagt er lingeri undertøj som er lavet til at blive taget af.

Flere forskellige typer lingeri

Foruden BHer og trusser finder du under betegnelsen lingeri diverse andre former for under beklædning, for eksempel korsetter og corsager, teddies, roll ons og chemiser, body suits, play suits og cat suits samt forskellige varianter af strømpebukser, selvsiddende strømper, leggings og tights.

Lingeri afdelingen er også ofte hjemsted for særlige kjoler og kimonoer som i kraft af design og materialer har et erotisk og suggestivt islæt. Og så må man endelig ikke glemme de forskellige former for krops udsmykning som også har fundet vej til undertøjs skufferne rundt omkring i de små hjem.

Du kan finde et stort og velassorteret udvalg af lingeri hos Love Lingeri – se det på love-lingeri.dk

Flere Nyheder