Lad et professionelt rekrutteringsbureau forestå Human Resources i din virksomhed

22 juli 2018 Astrid Pedersen
Lad et professionelt rekrutteringsbureau forestå Human Resources i din virksomhed

Alle virksomheder oplever fra tid til anden, at der er brug for nye kræfter i medarbejder staben. Det kan være, fordi en eller flere medarbejdere forlader deres stillinger, eller fordi omstruktureringer eller udvidelser gør det nødvendigt at skabe nye stillinger. Hvis din virksomhed er inde i en forandrings proces, som det sidst nævnte tilfælde beskriver, har du sikkert hele pladen fuld med vigtige gøremål. Og så kan det være svært at afse tid til rekruttering af de nye medarbejdere, som skal sikre virksomhedens fortsatte fremdrift og vækst.

Få hjælp fra et professionelt rekrutteringsbureau, når virksomheden skal udvides

Det kan således være fornuftigt at søge hjælp udefra – for eksempel fra et erfarent rekrutteringsbureau med speciale inden for din branche. Du kan eksempelvis få hjælp til at identificere de nye arbejdsområder, udfærdigelse af stillingsannoncer og afholdelse af samtaler med egnede kandidater.

Dit rekrutteringsbureau kan være din sparring partner ved forretningsudvikling

Et rekrutteringsbureau kan tilbyde andet og mere end hjælp til at skrive jobopslag og sortere indkomne ansøgninger, som nævnt ovenfor. Du kan vælge at bruge din personlige rekrutteringskonsulent som en substitut for en decideret HR afdeling – dette giver især mening for mindre virksomheder, som ikke har behov for en sådan i hverdagen. Din rekrutteringskonsulent vil kunne lære din virksomhed at kende, og derpå være i stand til at identificere de behov, der skal dækkes med nye medarbejdere.

Således vil dit rekrutteringsbureau kunne fungere som din hjælpende hånd og sparring partner, ikke blot når en opsagt eller pensioneret medarbejder skal erstattes, men når forretningen skal udvikles eller ekspandere, og der er brug for helt nye ressourcer inden for helt nye arbejdsområder. Her vil din rekrutteringskonsulent kunne træde til, og byde ind med mulige stillingsbeskrivelser, med udgangspunkt i de nye og udvidede behov i forretningen. Du kan finde et dansk rekrutteringsbureau på dedikation.dk, og læse mere om rekruttering og rekrutteringskonsulenter.

Flere Nyheder