Hold børnene i ro til at give dem deres børnestrømper på

10 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

Børn vokser så hurtigt i den tidlige alder, og derfor er det meget rart, at sådan nogle børnestrømper ofte er lavet af noget stof, der kan udvide sig, så børnene kan bruge strømperne i et godt stykke tid.

Men i voksealderen skal de strømper stadig udskiftes jævnligt, så de tilpasses børnene i deres størrelse og alder – og hvis de er meget (kravle)aktive, så kan de jo også komme til at ødelægge deres strømper hurtigt.

Og ved aktiv leg kan der også komme pletter og indgroet snavs på strømperne, fordi børnene ikke ved bedre, når de træder ud på et ulækkert underlag, eller de lige skal undersøge, hvordan det føles at træde på forskellige ting med strømper på.

Men det kan især blive en kamp at få de strømper på børnene, når de måske ikke lige kan se, hvorfor det er smart for dem at få de strømper på.

Afled børnenes opmærksomhed, mens du giver dem børnestrømper på

Det er jo som regel, når man skal ud ad døren om morgenen, at man har travlt med at få børnene klædt på, om de er helt spæd eller lidt større, og børnene gider måske ikke ud, eller også kan de ikke vente med at komme ud – uanset hvad kan det blive en kamp at få de børnestrømper på dem.

For de er også små og lettere undseelige, hvorfor man skal have et godt tag på dem og børnenes fødder, når man giver dem på, som børnene ikke kan gøre selv endnu.

Derfor er det en god idé, hvis man kan aflede børnenes opmærksomhed ved at få dem til at kigge på noget bestemt, mens man giver dem sokkerne på, eller man taler til dem om noget, som de retter fokus på, så de holder fødderne i ro.

Så bliver det pludselig en lettere start på dagen.

Flere Nyheder