Gem dit armbånd som en tidskapsel

15 april 2021 Anders Lundtang Hansen

Gennem tiden har du haft mange minder over det armbånd, som du købte hos https://smykkeform.dk/ , og du har båret det ved mange særlige lejligheder.

Faktisk har du haft det på ved så mange personlige oplevelser, at det armbånd har været med til at fortælle mange oplevelser fra dit liv.

Derfor kan du ikke skille dig af med det på nogen måde, men du ved også, at du på et tidspunkt ikke er her længere, så du enten skal lade det gå i arv – hvis nogen vil have det – eller sælge det.

At sælge det kommer ikke på tale, og du vil heller ikke give det i arv, for du føler ikke, der er andre i din familie eller omgangskreds, der vil sætte lige så stor pris på det eller forstå dets betydning, og desuden er affektionsværdigen højere end nogen anden værdi på det, da det armbånd også er slidt, men det er bare patina for dig.

Giv armbåndet til fremtiden

Med tiden går det faktisk op for dig, at du har en masse små nipsgenstande af større eller mindre værdi, som du har samlet sammen, der har haft betydning for dig.

Det samme gælder en masse breve og andet, der viser noget om dit liv og den tidsperiode, som du har levet i.

Derfor finder du ud af, at den bedste måde at bevare det for eftertiden, så det kan den største betydning, er ved at grave noget af det udvalgte ned i en tipskapsel.

Det kan være i en metalboks, som du graver ned et sted, hvor der er en tidsindstillet kode på, som først vil lade sig åbne, når der er gået X antal år.

Det håber du, fremtiden vil respektere, når de finder din mindekasse af en tidskapsel på et tidspunkt.

Det bliver spændende, hvem der finder den!

Flere Nyheder