Forældrekøb i Århus – Hviid Boligadvokater tilbyder kompetent rådgivning til lave priser

01 april 2017 admin

Er jeres voksne søn eller datter på vej til at flytte hjemmefra for at studere, og ønsker i at købe en studiebolig i Århus? Så er der mange muligheder i Smilets By, som er en dejlig studieby med masser af andre studerende. Måske har I allerede kig på en lejlighed, I gerne vil købe, eller I leder stadig? Under alle omstændigheder kan det anbefales at få hjælp fra en boligadvokat i Århus, når dokumenterne til jeres nye forældrekøb skal gennemgås. Det er de færreste mennesker, som har den juridiske viden og erfaring til at have styr på alle detaljer, og I kan hurtigt komme til at over noget, som kan koste jer dyrt på længere sigt. En boligadvokat er på jeres side – i modsætning til ejendomsmægleren, som er sælgers mand – og boligadvokaten giver jer 100 procent grundig og uvildig rådgivning. Pengene for en boligadvokat er godt givet ud, da en bolig for de flere er en dyr investering, så det er vigtigt, at alt det juridiske er på plads, inden i underskriver købsaftalen.

Fleksibel juridisk rådgivning online

På nettet kan I sammenligne ydelser og priser på forskellige boligadvokater, og hos Hviid Boligadvokater får I virkelig god juridisk rådgivning til en fast lav pris. Firmaet er landsdækkende og har en lokalafdeling i bl.a. Århus, som kender boligmarkedet i området. Her får I rådgivning fra en kompetent og erfaren boligadvokat, som hurtigt og effektivt giver jer netop den rådgivning, I har brug for, så I kan træffe en fornuftig og kvalificeret beslutning omkring jeres boligkøb. Hos Hviid Boligadvokater foregår al juridisk rådgivning online, hvilket betyder, at al kommunikation med boligadvokaten via e-mails og telefon. Det er meget fleksibelt for jer som kunder, for så kan I svare på e-mails eller holde telefonmøde med boligadvokaten, når det passer jer, og I slipper for at bruge tid og penge på transport hen til boligadvokatens kontor. Men I får den samme grundige og effektive rådgivning online.

Tryg bolighandel med Hviid Boligadvokater

Boligadvokaten foretager en juridisk gennemgang af alle dokumenter, deriblandt salgsopstilling, ejerskifteforsikring, købsaftale, elrapport, tilstandsrapport, servitutter og lokalplaner og undersøger, hvad der er af byrder på ejendommen. I nogle tilfælde kan det være, at I som resultat af boligadvokatens grundige arbejde kan forhandle prisen længere ned og dermed spare penge, eller I kan blive gjort opmærksom på, hvis der er fejl eller mangler på huset, som skal udbedres. Boligadvokaten sørger også for at udfærdige skødet og refusionsopgørelsen.

Flere Nyheder