Find inspiration til en aften i sofaen

07 februar 2017 Emilie Jacobsen

Kender du det, at du har lyst til at hygge dig med en god film, men at du ikke lige ved, hvad det skal være for en? Det kan være med dine venner, veninder eller din kæreste. Det kan også være, at I har svært ved at blive enige om, hvilken film det skal være. Så kan det også være en god ide at få noget inspiration ude fra. Så kan I finde en helt tredje film, som I alle sammen har lyst til at se. 

I kan for eksempel få inspiration på bloggen buzzmag.dk. Det er en stor blog, der handler om film og tv. Det er derfor det perfekte sted at starte en filmaften. 

Hvis I skal have en tøseaften, hvor I ser film, spiser masser af slik og kage og hyggesnakker en hel del også, kan I sikkert få glæde af artiklen om, hvilke Channing Tatum film, der egner sig til sådan en aften. Artiklen handler om, hvilken film der egner sig godt til sådan en aften.  

Hvis du hører til en af dem, der hvert forår troligt følger med i Game of Thrones, vil du sikkert også synes, at det er sjovt at få noget mere information om serien. Det kan du på buzzmag.dk for eksempel få i artiklen om, hvilke danske skuespillere der er med i serien. For der er nemlig en del med, og det er jo ikke sikkert, at du har spottet dem alle sammen. 

Du kan også finde en række anmeldelser på bloggen. Det kan både være af film og serier eller af ting, der er relevante for dem, der holder meget af film og serier. Hvis du ryger e-cigaretter eller overvejer at skifte fra almindelige cigaretter til e-cigaretter, vil du sikkert sætte pris på en stor artikel om, hvilke e-cigaretter der er de bedste. 

Hvis du godt kan lide madprogrammer og at lave mad i det hele taget, er du måske interesseret i en artikel om, hvilke knive de bruger i madprogrammerne, og hvilke der er de bedste. På den måde kan du anskaffe dem til dit eget køkken. 

Udover artikler om film og tv finder du også en række artikler med rabatkoder til forskellige ting. Det kan blandt andet være tøj, sko eller forskellige former for tilbehør. Rabatkoderne er udelukkende et tilbud til bloggens brugere, så de har mulighed for at gøre en god handel, hvis de alligevel skulle ud at shoppe. Læs mere på http://buzzmag.dk/ 

Flere Nyheder