Find din faste tandlæge i Næstved

08 juli 2021 Astrid Pedersen

Tandpleje er ikke un for børn. Selv om du er kommet ud over folkeskole alderen, og således ikke længere modtager tilbud om gratis tandbehandling, er det stadig vigtigt at du kommer til tandlæge med jævne mellemrum. Og her er det en god idé at vælge en lokal klinik.

Hvor kan jeg finde en god tandlægeklinik i Næstved?

Er du bosat i den sydlige del af Sjælland, og søger du således en dygtig tandlæge i Næstved eller nærmeste omegn, kan du med fordel vælge Tandlægerne Dickow og Lindkær.

Hos Tandlægerne Dickow og Lindkær finder du udelukkende dygtige og veluddannede personaler i form af tandlæger, klinikassistenter og tandplejere som står klar til at byde dig velkommen i klinikken med et smil. Du vil altid få en grundig undersøgelse af dine tænder og af dit tandkød i forbindelse med dit første besøg hos Tandlægerne Dickow og Lindkær.

Tandlægerne Dickow og Lindkær er, foruden kompetent personale, i besiddelse af state of the art udstyr til såvel undersøgelse og diagnosticering som til behandling af diverse tand lidelser. Når du benytter Tandlægerne Dickow og Lindkær som din faste tandlæge i Næstved er du garanteret en professionel behandling som tager udgangspunkt i dine individuelle problematikker.

Tandlægerne Dickow og Lindkær lægger stor vægt på det forebyggende arbejde og vil altid sørge for at dine tænder er grundigt rensede og efterset efter hvert kontrol besøg. Tilløb til karies – også kendt som huller i tænderne – som optræder i form af misfarvninger på emaljen vil blive behandlet med fluor penslinger som forebygger udviklingen af den smertefulde lidelse. Og kan tandlægen se at du er i færd med at udvikle parodontose vil en forebyggende behandling i form af hyppig dybderens af dine tandkøds lommer blive sat i værk.

Du kan læse mere om Tandlægerne Dickow og Lindkær, og bestille tid til din første behandling, på dltand.dk

Flere Nyheder