Få ubegrænset adgang til e-bøger og lydbøger med en rabatkode

09 juli 2018 Michelle Løhde Nielsen
Få ubegrænset adgang til e-bøger og lydbøger med en rabatkode

Elsker du at læse bøger, men er du træt af at låne på biblioteket eller ture til boghandleren? Så er Mofibo lige sagen for dig. Her har du ubegrænset adgang til tusindvis af e-bøger og lydbøger, som du kan høre når som helst og hvor som helst. 

Læs eller lyt på din smartphone eller tablet 

For at blive medlem hos Mofibo så skal du blot betale et lille beløb om måneden og hente deres app ned – og så er du ellers klar til at gå igang med at læse eller lytte til bøger. Du kan både bruge din smartphone eller tablet, og da de fleste af os altid har mindst én af delene på os, så betyder det, at du hele tiden kan læse eller lytte videre på din yndlings bog – uanset hvor du er henne. Det kan være på vej på arbejde, i venteværelset, i køen eller måske bare derhjemme på sofaen. Du kan både bruge Mofibo, når du er på farten, eller når du har brug for en lille hyggelig stund for dig selv derhjemme.

Endnu en fordel ved Mofibo er, at du får adgang til et væld af forskellige genrer, så der er rig mulighed for, at der er noget, der matcher din smag. Der er alt fra krimier og biografier til romantik, spænding og mange flere. Derudover vil du også finde de helt store bestsellere, men også mindre kendte bøger.

Få ubegrænset adgang til en endnu bedre pris med en Mofibo rabatkode

Selvom du blot skal betale et lille beløb om måneden for at få ubegrænset adgang til bøger, så er det jo altid rart at gøre et godt tilbud. Dette er muligt hos Rabatkodeautomaten.dk, hvor du finder en bred vifte af rabatkoder. Der er blandt andet rabatkoder til Mofibo, og det vil derfor være en god idé at tage et kig på denne side, inden du køber et abonnement. Det kan jo være, at du kan få en endnu bedre pris og på den måde spare penge. 

Flere Nyheder