Få trægulvet til at se ud som nyt igen med en gulvafslibning

13 maj 2022 Silje Hansen

advertorial

Når du kigger dig omkring i de forskellige husstande, vil du opdage at der er trægulve i de fleste ejendomme. Trægulve i massiv træ har været populært i mange år – særligt i Danmark. Trægulve er både smukke og charmerende. Et trægulv giver noget karakter og varme til hjemmet, som de andre gulvtyper ikke kan tilføre på samme måde. Det er det som mange forbinder med hygge, hvorfor det er så populært med trægulve i Danmark.

I dag kan du få trægulve i mange forskellige varianter og træsorter. Her er kunsten bare at vælge den træsort og det design, som du mener passer til dit hjem. Her er fordelen ved trægulve i massiv træ, at de er slidstærke. De skal dog stadig vedligeholdelses, som vi kommer ind på her.

gulvafslibning gentofte

Sådan vedligeholder du et trægulv i massiv træ

Et trægulv kan ikke holde sig pænt og fine for altid. Der kommer et tidspunkt, hvor du sikkert bliver træt af at se på det slidte trægulv, som er fyldt med mærker, hakker og ridser fra møbler der er blevet flyttet rundt på. 

Her kan du vælge en professionel gulvafslibning, som vil gøre at dit trægulv kommer til at se ud som nyt igen. En gulvafslibning foregår på den måde, at trægulvets overflade bliver slebet ned med ca. 2 mm. Det vil give en fin og ny overflade uden ridser og plamager. 

Du kan naturligvis vælge at give trægulvet en overfladebehandling efterfølgende med lak. Dermed er trægulvet mere modstandsdygtig over for nye ridser og mærker.

Hvem tilbyder en professionel og effektiv gulvafslibning i Gentofte?

Hvis du kunne tænke dig en professionel gulvafslibning i Gentofte af en erfaren og prisbillig gulvmand, kan vi hjælpe dig godt på vej. Her kan du med fordel indhente et tilbud fra ggulve.dk. De er kendt for deres gode service og høje kundetilfredshed.

Flere Nyheder