Erhvervspsykologisk mindfulness kan hjælpe til at få mere indsigt i dit arbejdsliv

05 marts 2021 Emilie Jacobsen

Selvom mindfulness de seneste år er blevet mere og mere populært, kan det stadig skure fælt, at du skal bruge det i forbindelse med dit arbejdsliv. De fleste forbinder det nemlig med noget, der skal få dem til at stresse af efter en lang dag på arbejdet. 

Men der behøver faktisk slet ikke at være et modsætningsforhold mellem mindfulness og arbejde. Du kan bruge mindfulness til at rydde op i din hjerne og dermed få en større indsigt i dit arbejdsliv. Det vil frigøre en masse hjernekapacitet, som du kan bruge på noget andet – og det er jo rigtig rart. 

Derfor kan det være en god ide for dig, at du tager et kursus i mindfulness, så du kan blive klogere på det. Bare få minutter om dagen kan i det lange løb virkelig gøre underværker. 

Tag et kursus i erhvervspsykologisk mindfulness

En af dem, der udbyder kurser i mindfulness i relation til dit arbejde, er Mads Austrup. Han har stor erfaring med selv at meditere og vil gerne give den erfaring videre. Han mener, at du kan bruge mindfulness til at få din hjerne til at slappe af, så du kan få en bedre ide om, hvad du tænker og føler. Det kan være en rigtig stor fordel i forhold til dit arbejde. 

Mads Austrup fokuserer hovedsageligt på, hvordan du kan bruge mindfulness i forbindelse med dit arbejde. Du kan lære mere om det på en workshop eller gennem et online webinar. De teknikker, du lærer, kan du dog også sagtens bruge til at blive bedre til at mærke efter, hvad du føler i forhold til dit privatliv. 

Generelt kan det jo være svært for din hjerne at skelne mellem den person, du er privat, og den, du er, når du er på arbejde. Mindfulness kan hjælpe dig med at binde de to personer sammen til et helt menneske.  

Læs mere på https://www.madsautrup.com/mindfulness.

Flere Nyheder