Campingferie i hele Europa

07 februar 2017 Amalie

Drømmer man om en ferie, hvor man kommer helt tæt på naturen, er campingferien det optimale valg. Når man camperer, får man den ultimative naturoplevelse, da man ikke alene kan rejse ud og opleve naturen om dagen, som det også er muligt med eksempelvis et hotelbesøg – nej, man bor også i naturen, og omgiver sig med den hele ferien igennem. Der er intet mere afslappende end at ligge under teltdugen en sen aften og lytte til eksempelvis cikader, eller at ligge en tidlig morgen og høre, hvordan omgivelserne omkring en lige så stille vågner op til en ny dag. Naturens karakter varierer alt efter, hvor i verden man befinder sig, men er altid både afslappet og storslået at fordybe sig i, og man har både mulighed for at slå lejr i et telt, en autocamper, en bungalow eller noget helt andet, alt efter personlige præferencer.

På siden rejseråd.dk findes der en vejledning i forskellige ferielande, der er populære blandt campister. Overvejer man en campingferie i udlandet, er vejledningen uden tvivl værd at tjekke ud. Her kan man både få hjælp til kør selv-destinationer i centraleuropa, og de mere fjerne og eksotiske campingdestinationer, hvor man med fordel kan flyve til og leje udstyr på stedet. Med rejseråd.dk’s store erfaring med at hjælpe rejsende over hele verden til den bedste ferieoplevelse på de bedste campingpladser, har teamet bag siden gjort deres bedste for at guide danske campister til at finde de mest ekstraordinære naturoplevelser rundt omkring i de forskellige lande. Hvert land introduceres med dets generelle karaktertræk, hvorefter der fokuseres på naturen og de muligheder der er for smukke campingbeliggenheder, man kan besøge.

Læs eksempelvis om Ungarns smukke Balatonsø, hvor campister samles fra nær og fjern for at nyde godt at søens naturligt høje vandtemperatur; som en enorm udendørs pool, der tiltrækker mennesker fra verden over. Eller om Schweiz, hvor man kan opleve de smukke alpetoppe og næsten utroligt grønne enge. Er man til noget lidt længere fra hjemmet, kan eksempelvis Portugal afprøves. Her kan man bo tæt ned til havet, og opleve lækre sandstrande samt smukke, idylliske havnebyer. Eller Kroatien, som i de seneste år er steget enormt i popularitet blandt de danske udenlandscampister. Her kan man opleve luksuscamping og et bredt udvalg af lækre faciliteter, plus mulighed for campering på idylliske øer. Uanset, hvilket klima, man foretrækker at campere i, er der gode guides og forslag til aktiviteter og specifikke campingområder på rejseråd.dk.

 

Flere Nyheder